Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0
Winkelwagen
€ 0,00
Distrigard heeft beschermhoezen voor bijna alle maten tuinmeubelen in verschillende kwaliteiten. De transparante hoezen zijn vervaardigd uit transparant of groen polyethyleen weefsel van de beste kwaliteit. De grijze en taupe kleurige hoezen zijn vervaardigd van hoogwaardig polyesther doek. Deze zijn duurder maar ook duurzamer en gaan langer mee. Alle beschermhoezen zijn verpakt in een draagtas met een fullcolour leaflet met duidelijke maataanduiding en inhoudsbeschrijving. Door optrekkend vocht is het niet raadzaam de kussens in uw tuinmeubelen te laten zitten. Hierdoor kan vochtschade optreden in uw kussen.Over ons

Distrigard.nl is een online winkel voor in en rondom uw huis. Distrigard BV levert kwalitatief hoogwaardige produkten die zich onderscheiden door lange levensduur, veiligheid en gebruikersgemak. Dit allemaal eenvoudig online te bestellen! Distrigard levert ook via grote internationale affiliaties als BOL en Amazon.

Privacy Policy

Distrigard BV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar webshop en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Distrigard gebruikt persoonlijke gegevens enkel om bestellingen zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. Distrigard zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van een bestelling of wanneer Distrigard daartoe wettelijk verplicht wordt gesteld.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.