Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0
Winkelwagen
€ 0,00
Tuinmeubelhoezen
Distrigard heeft beschermhoezen voor bijna alle maten tuinmeubelen in verschillende kwaliteiten. De transparante hoezen zijn vervaardigd uit transparant of groen polyethyleen weefsel van de beste kwaliteit. Alle beschermhoezen zijn verpakt in een draagtas met een fullcolour leaflet met duidelijke maataanduiding en inhoudsbeschrijving. Door optrekkend vocht is het niet raadzaam de kussens in uw tuinmeubelen te laten zitten. Hierdoor kan vochtschade optreden in uw kussen.


Hoogwaardige materialen volgens strenge kwaliteitsnormen

De materialen van onze beschermhoezen worden door TÜV Rheinland getest op invloeden van UV, waterdoorlaatbaarheid, temperatuursinvloeden en slijtage zodat onze kwaliteit gewaarborgd blijft. Uw kostbare tuinset is optimaal beschermd met onze hoogwaardige beschermhoes.

 

Bescherming voor uw tuinmeubelen

DistriCover produceert volledig in eigen beheer met hoogwaardige materialen en volgens strenge kwaliteitsnormen. Met een gedegen kennis op het gebied van productietechnologie en textiel werkt ons team continu aan verbetering en innovatie. Wij werken samen met verschillende testlaboratoria in binnen- en buitenland om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.

 

Constante verbetering en innovatie om onze kwaliteit te waarborgen

DistriCover produceert volledig in eigen beheer met hoogwaardige materialen volgens strenge kwaliteitsnormen. Met een gedegen kennis op het gebied van productietechnologie en textiel werkt ons team continu aan verbetering en innovatie. Wij werken samen met verschillende testlaboratoria in binnen-en buitenland om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Onze materialen worden bijvoorbeeld getest op invloeden van UV straling, waterdoorlaatbaarheid, temperatuursinvloeden en treksterkte van het doek zodat onze klanten kunnen vertrouwen op een goed product. Wij bieden de Premium collection en de Basic collection.

 

Eco friendly material

Onze hoezen worden geproduceerd van een luxe en duurzaam PP textiel. Het materiaal is volledig recyclebaar.


Over ons

Distrigard.nl is een online winkel voor in en rondom uw huis. Distrigard BV levert kwalitatief hoogwaardige produkten die zich onderscheiden door lange levensduur, veiligheid en gebruikersgemak. Dit allemaal eenvoudig online te bestellen! Distrigard levert ook via grote internationale affiliaties als BOL en Amazon.

Privacy Policy

Distrigard BV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar webshop en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Distrigard gebruikt persoonlijke gegevens enkel om bestellingen zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. Distrigard zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van een bestelling of wanneer Distrigard daartoe wettelijk verplicht wordt gesteld.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies