Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0
Winkelwagen
€ 0,00
Klachtafhandeling:

Bij klachten en of aanspraken op garantie verzoeken wij u contact op te nemen via info@distrigard.nl.

Wij verzoeken u in iedergeval een ordernummer en of factuurnummer bij te voegen en een duidelijk een klachtomschrijving.

Wij nemen contact met u op.

Niet in alle gevallen is direct terugsturen van het defecte artikel een vereiste. Het bijvoegen van een foto verduidelijkt vaak veel.

Wij zullen zorgdragen voor een vlotte afhandeling van uw klacht.

Over ons

Distrigard.nl is een online winkel voor in en rondom uw huis. Distrigard BV levert kwalitatief hoogwaardige produkten die zich onderscheiden door lange levensduur, veiligheid en gebruikersgemak. Dit allemaal eenvoudig online te bestellen! Distrigard levert ook via grote internationale affiliaties als BOL en Amazon.

Privacy Policy

Distrigard BV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar webshop en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Distrigard gebruikt persoonlijke gegevens enkel om bestellingen zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. Distrigard zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van een bestelling of wanneer Distrigard daartoe wettelijk verplicht wordt gesteld.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies