Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0
Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten & Betaalmethoden

Heel eenvoudig: wij berekenen voor bestellingen tot € 50.- een verzenkostenbijdrage van € 4.95. Daarboven nemen wij de kosten voor onze rekening.

Bij ons kunt u beveiligd betalen met: Ideal - Bankcontact - Mastercard - Visa - Meastro - Hier berekenen wij geen kosten voor.

Tevens is het mogelijk bij ons op rekening te kopen. Hiervoor verzoeken wij u contact op te nemen via ons algemeen telefoonnummer of per mail: info@distrigard.nl

Over ons

Distrigard.nl is een online winkel voor in en rondom uw huis. Distrigard BV levert kwalitatief hoogwaardige produkten die zich onderscheiden door lange levensduur, veiligheid en gebruikersgemak. Dit allemaal eenvoudig online te bestellen! Distrigard levert ook via grote internationale affiliaties als BOL en Amazon.

Privacy Policy

Distrigard BV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar webshop en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Distrigard gebruikt persoonlijke gegevens enkel om bestellingen zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. Distrigard zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van een bestelling of wanneer Distrigard daartoe wettelijk verplicht wordt gesteld.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies