Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0
Winkelwagen
€ 0,00
Schaduwdoek

Algemene beschrijving:


Perel Zonnezeil Driehoek, beschermend tegen de UV-stralingHet Perel Zonnezeil driehoek is gemaakt van 100% polyester voorzien van een PU-coating waterdicht en vuil en schimmelwerend. De waterdichte en waterdoorlatende Zonnezeilen hebben we verschillende modellen en kleuren. Het Schaduwdoek van Perel kunt u met de bevestigings materialen gemakkelijk ophangen van muur tot muur of aan een vrijstaande paal. De Perel shadesails kunt u onder iedere hoek schuin hangen waardoor u ook beschermd bent tegen laag staande zon. Waterproof wen waterdoorlatende Perel zonnezeilen zijn weerbestendig, wind en regenvast mits goed opgehangen natuurlijk, hierdoor zijn de schaduwdoeken ook eenvoudig te reinigen na de zomer. 

Onderhoud van een Schaduwdoek:
Schaduwdoeken hebben geen extra onderhoud nodig buiten het schoonmaken van het vuil wat er eventueel op komt of zit. Het beste kunt u dan het schaduwdoek afspuiten met een tuinslang. Wanneer er hardnekkig vuil aanwezig is wat u er niet af kunt spoelen dan mag u een sopje van normaal zeep(geen chemicalien) met een borstel gebruiken. Wij adviseert om een schaduwdoek nooit in een wasmachine te stoppen. Belangrijk zorg dat uw schaduwdoek goed droog is voordat u het opbergt, dit om het "weer" in het schaduwdoek te voorkomen.


Het plaatsen van schaduwdoek is een efficiënte en voordelige oplossing om uw zwembad of terras te beschermen tegen de warmte en de schadelijke UV-stralen.
Bovendien geeft dit zonnezeil uw leefplaats buitenshuis een moderne en luxueuze touch. Onze schaduwdoeken zijn vervaardigd van zwaar doek en houdt 90% van de schadelijke UV-straling tegen.

 


Over ons

Distrigard.nl is een online winkel voor in en rondom uw huis. Distrigard BV levert kwalitatief hoogwaardige produkten die zich onderscheiden door lange levensduur, veiligheid en gebruikersgemak. Dit allemaal eenvoudig online te bestellen! Distrigard levert ook via grote internationale affiliaties als BOL en Amazon.

Privacy Policy

Distrigard BV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar webshop en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Distrigard gebruikt persoonlijke gegevens enkel om bestellingen zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. Distrigard zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van een bestelling of wanneer Distrigard daartoe wettelijk verplicht wordt gesteld.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies